Tandemvakantie Berg en Dal

Aantal dagen: 8

Begindatum reis: 12 april 2024

Einddatum reis: 19 april 2024

Toren-in-Groene-omgeving-twin-travel

Een tandemvakantie met ups en downs

Welkom in de prachtige heuvelachtige omgeving van de gemeente Berg en Dal, een betoverende bestemming die zich perfect leent voor een tandemavontuur! Gelegen in het zuiden van Nederland, omringd door glooiende heuvels en weelderige wijngaarden, biedt dit gebied een unieke ervaring voor alle zintuigen. Begin je avontuur in de prachtige bossen en natuurreservaten die de gemeente Berg en Dal omringen, geniet van het klaterende water van de Ooijpolder en vergeet niet om de Zevenheuvelenweg te trotseren. De elektrische tandem is perfect uitgerust om deze paden te verkennen, met deskundige begeleiding om jullie veilig door het landschap te leiden. Nijmegen is dichtbij, laat je leiden langs de gezellige Waalkade en door deze prachtige stad.

Speciaal voor de wijnliefhebbers! Laat je zintuigen prikkelen door de geurige aroma's van rijpende druiven en proef de heerlijke wijnen die hier worden geproduceerd. Misschien krijgen jullie zelfs de kans om deel te nemen aan een wijnproeverij!

De omgeving van Berg en Dal biedt ook diverse bezienswaardigheden en musea, zoals het Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945.

Landgoed Hotel Holthurnsche Hof

Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof is gelegen op een prachtig 19e-eeuws landgoed nabij Nijmegen en tussen de heuvels van Berg en Dal. Het luxe hotel is hierdoor de perfecte uitvalsbasis voor fijne fiets- en wandeltochten. Tevens biedt het diverse mogelijkheden voor ontspanning aan. In dit bijzonder gebouwde hotel kom je binnen op de eerste verdieping, hier is de receptie gelegen met een aantal kamers, de overige kamers liggen op de begane grond, maar daarvoor moet je de trap of de lift nemen.

We hebben hier drie verschillende kamers kunnen reserveren die allemaal op het niveau van de receptie liggen, dat betekent dat je bij het binnenkomen van het hotel gelijk op de juiste verdieping bent.

- Luxe kamer: De luxe tweepersoonskamer is comfortabel en ruim ingericht. De luxe tweepersoonskamer beschikt over twee eenpersoonsbedden, koffie- en theefaciliteiten, een flatscreentelevisie en een bureau met zitje. De badkamer is ingericht met toilet en inloopdouche.
- Junior Suite: De junior suite is comfortabel en ruim ingericht. De junior suite beschikt over een kingsize bed, airconditioning, koffie- en theefaciliteiten, een bureau met zitje, flatscreentelevisie en een frans balkon. De badkamer is ingericht met toilet en inloopdouche.
- Execuitive Suite: De executive suite is comfortabel en ruim ingericht. De kamer beschikt over een kingsize bed, een slaapbank, flatscreentelevisie, een bureau met zitje, koffie- en theefaciliteiten, airconditioning, en een frans balkon. De badkamer is ingericht met een toilet, een inloopdouche met dubbele regendouche en een whirlpool.

Rode-tandem-tegen-muur-twin-travel
st-nicolaaskapel-twin-travel
 

Programma

Dag 1. Aankomst bij Landgoed Hotel Holthurnsche Hof.
Je komt op eigen gelegenheid naar Landgoed Hotel Holthurnsche Hof in Groesbeek, waar je de andere gasten en begeleiders ontmoet. Is het voor jou moeilijk om naar het hotel te komen, geef dat dan bij de boeking aan, we kunnen dan proberen om een pendeldienst te regelen tussen het dichtstbijzijnde station en het hotel. De gehuurde tandems staan bij het hotel al trappelend te wachten.

Dag 2 t/m 7. Fietsen en de omgeving verkennen.
We maken deze dagen elke dag een fietstocht met een lengte tussen de 30 en 60 kilometer. Je fietst door het heuvelachtige Berg en Dal, de historische stad Nijmegen, de Ooijpolder en veel meer. De omgeving is prachtig en leent zich perfect om te fietsen, en als je moe getrapt in het hotel terugkomt staat er een heerlijk diner voor je klaar.

Dag 8. Afscheid van Berg en Dal.
Na een heerlijke week is het vandaag tijd om moe, maar voldaan afscheid te nemen van de omgeving van Berg en Dal. Na het ontbijt gaat iedereen op eigen gelegenheid weer naar huis.

Brug-over-de-Waal-Nijmegen-twin-travel

Prijsinformatie

Reisprijs eenpersoons luxe kamer: € 1499,- p.p.
Reisprijs tweepersoons luxe kamer: € 999,- p.p.
Reisprijs eenpersoons Junior Suite: € 1649,- p.p.
Reisprijs tweepersoons Junior Suite: € 1099,- p.p.
Reisprijs eenpersoons Executive Suite: € 1799,- p.p.
Reisprijs tweepersoons Executive Suite: € 1199,- p.p.
 
Prijs voor begeleiding via Twin Travel: € 549,-
 
Luxe kamer: Deze wordt primair als gedeelde kamer geboekt voor reisgenoten die geen partners zijn.
Junior Suite: De Junior Suite wordt als eenpersoonskamer of gedeelde kamer voor partners geboekt.
Executive Suite: De executive Suite wordt als eenpersoonskamer of gedeelde kamer voor partners geboekt.
 
Beschikbaarheid: 1x Junior Suite, 2x luxe kamer.
 
Minimale deelname: 10 reizigers.
 
Te boeken tot: 1 februari 2024.
 
Inclusief: Verblijf in een tweepersoonskamer bij Landgoed Hotel Holthurnsche Hof o.b.v. half pension, toeristenbelasting (€ 3,- p.p.p.n.), fietsroutes.
 
Exclusief: Lunch, drankjes en overige consumpties, huur elektrische tandem, fotoboek, reis- en annuleringsverzekering, bijdrage GGTO (€ 9,- p.p.). reserveringskosten (€ 35).
 
Reisdocument: Geldig ID-bewijs.
 
Opstapplaatsen: Landgoed Hotel Holthurnsche Hof
 
Belangrijke informatie
- De Junior Suite en de Executive Suite hebben een King Size bed en kunnen daarom niet gedeeld worden met een andere reisgenoot behalve de eigen partner. 
- De luxe kamers kunnen gedeeld worden met een reisgenoot die niet de eigen partner is.
- Als je een eenpersoonskamer wil (ook begeleiders), dan boek je primair de Junior Suite of Executive Suite en betaal je de toeslag hiervoor.
- Tijdens deze vakantie fietsen we enkel op elektrische tandems vanwege de vele heuvels.
- Denk aan fietstassen.
- Geleidehonden kunnen niet mee.
- Als je geen eigen tandem hebt dan kunnen wij die voor je huren.
 
Reisbegeleiders
Prijs voor begeleider Twin-Travel in een eenpersoons luxe kamer: € 899,-
Prijs voor begeleider Twin-Travel in een tweepersoons luxe kamer: € 449,-
Prijs voor begeleider Twin-Travel in een tweepersoons Junior Suite: € 549,-
Prijs voor begeleider Twin-Travel in een eenpersoons Junior Suite: € 1099,-
Prijs voor begeleider Twin-Travel in een tweepersoons Executive Suite: € 649,-
Prijs voor begeleider Twin-Travel in een eenpersoons Executive Suite: € 1249,-
 
Ook begeleiders betalen de kosten die genoemd staan bij 'exclusief'.