Web Analytics Made Easy - Statcounter

Tandemvakantie Veluwe

Aantal dagen: 8

Begindatum reis: 3 september 2023

Einddatum reis: 10 september 2023

20210812125946

Reisbeschrijving

Eén van de grootste natuurgebieden van Nederland, de Veluwe. De Veluwe strekt zich uit van de grens Overijssel - Gelderland tot aan de grens met Utrecht en bestrijkt een groot deel van de provincie Gelderland. De Veluwe is weer onderverdeeld in verschillende nationale parken zoals het Nationaal Park De Hoge Veluwe en Het nationaal Park de Veluwezoom. Wij gaan fietsen op de Noord-Veluwe rondom Nunspeet, het landschap op de Noord-Veluwe bestaat uit een afwisseling van bossen en, in deze tijd, prachtige paarse heide. We bezoeken het kleinste stadje van Nederland, Staverden, we fietsen door het idyllische Vierhouten en bezoeken per fiets het verscholen dorp.

20210812121416

Accommodatie

Aan de rand van de Veluwe en Nunspeet en op loopafstand (500m) van het station van Nunspeet ligt het gemoedelijke Fletcher Hotel Veldenbos. Je kamer beschikt over een eigen badkamer met douche en toilet, telefoon en tv. 

Programma

Dag 1. Aankomst in Nunspeet.
U komt op eigen gelegenheid naar Hotel Veldenbos in Nunspeet waar u de andere gasten en begeleiders ontmoet. Is het voor u moeilijk om naar het hotel te komen, geeft u dat dan bij de boeking aan, we kunnen dan proberen om een pendeldienst te regelen tussen het dichtstbijzijnde station (Nunspeet) en het hotel. De gehuurde tandems staan bij het hotel al te wachten.

Dag 2 t/m 7. Fietsen en de omgeving verkennen.
We maken deze dagen elke dag een fietstocht met een lengte tussen de 30 en 60 kilometer. We fietsen over de prachtige paarse heidevelden, leggen aan bij de brouwerij in Staverden, gaan op zoek naar het verscholen dorp en meer, veel meer. De omgeving is prachtig en leent zich perfect om te fietsen. Na de lange prachtige fietstochten is het altijd weer fijn thuiskomen bij Hotel Veldenbos waar een heerlijk diner voor je klaar staat.

Dag 8. Afscheid van Nunspeet.
na een heerlijke week is het vandaag tijd om moe, maar voldaan afscheid te nemen van de Veluwe. Na het ontbijt gaat iedereen op eigen gelegenheid weer naar huis.

Mookerheide-twin-travel-wandeling

Prijsinformatie

Reisprijs: € 799,-
 
Begeleiding Twin Travel: € 499,-
 
Toeslag eenpersoonskamer: € 275,-
 
Beschikbaarheid: GEEN BESCHIKBAARHEID.
 
Inclusief: Verblijf in een tweepersoonskamer bij Hotel Veldenbos o.b.v. half pension, huur tandems, fietsroutes, fotoboek.
 
Exclusief: Lunch, drankjes en overige consumpties, toeristenbelasting (€ 3,- p.p.p.n.), reis- en annuleringsverzekering, bijdrage GGTO (€ 7.50 p.p.). reserveringskosten (€ 35).
 
Reisdocument: Geldig ID-bewijs.
 
Opstapplaatsen: Fletcherhotel Veldenbos.
 
Belangrijke informatie: 
- Minimale deelname: 10 reizigers.
- denk aan fietstassen.
- Geleidehonden kunnen niet mee.
- Korting bij eigen tandem: eenmalig € 45
 
Covid-19: Je moet kunnen voldoen aan de actuele eisen die de overheid stelt.