Web Analytics Made Easy - Statcounter

Concert André Rieu

Aantal dagen: 2

Begindatum reis: 22 juli 2023

Einddatum reis: 23 juli 2023

Andre-Rieu-2

Reisbeschrijving

André Rieu, wie kent hem niet? De concerten van André Rieu staan bekend om de prachtige baljurken, het indrukwekkende decor, het enorme orkest, de muziek die je meevoert in een sprookjeswereld en natuurlijk het Vrijthof in Maastricht. Dit is uw kans om een concert bij te wonen op het Vrijthof......hebt u al geboekt?

Accommodatie

We logeren in het luxe van der Valk Hotel Stein-Urmond op korte afstand van Maastricht.
Uw kamer is voorzien van bureau, zitje, telefoon, tv, kluisje, kleine koelkast, koffie/thee faciliteit, airconditioning en ruime badkamer met douche en/of ligbad, haardroger en toilet.

Programma

Op zaterdag 22 juli reist u op eigen gelegenheid naar Hotel van der Valk Stein-Urmond waar u de andere gasten ontmoet. Als u bent ingecheckt en bent geïnstalleerd in uw kamer is het rond 16.30 uur tijd voor een heerlijk 3-gangen buffet diner met Live Cooking. Na het diner kunt u rustig uitbuiken tot de bus voor het hotel staat die u naar het Vrijthof brengt waar het Johann Strauss Orkest van André Rieu al op u staat te wachten. Tijdens het concert hebt u een plek recht tegenover het podium op de 4e rang in sectie C2, alle deelnemers zitten bij elkaar. Laat u meevoeren met de ronde walsen, geniet van het concert en van uw koffie met wafel op het Vrijthof. Als het concert is afgelopen staat de bus weer voor u klaar om u al walsend terug te brengen naar uw hotel voor een fijne nachtrust. De volgende ochtend staat het ontbijt voor u klaar en na het ontbijt is het tijd om afscheid te nemen en na een heerlijk concert naar huis te reizen.

baljurken-andre-rieu-twin-travel

Prijsinformatie

Reisprijs: € 350,-
 
Begeleiding Twin Travel: € 199,-
 
Toeslag eenpersoonskamer: € 0,00
 
Beschikbaarheid: GEEN BESCHIKBAARHEID MEER
 
Inclusief: 1 nacht verblijf bij hotel van der Valk Stein-Urmond o.b.v. logies/ontbijt, 3 gangen diner buffet op zaterdag, retour transfer naar het Vrijthof, concertkaartjes André Rieu op rang 4, toeristenbelasting, bon voor koffie met wafel op het Vrijthof, goodiebag.
 
Exclusief: Overige maaltijden en drankjes, reis- en annuleringsverzekering, overige activiteiten, bijdrage GGTO (7,50 p.p.), reserveringskosten (€ 35).
 
Reisdocument: Geldig ID-bewijs.
 
Opstapplaatsen: Hotel van der Valk Stein-Urmond.
 
Belangrijke informatie: 
- We maken van dit concert geen fotoboek.
- Geleidehonden kunnen niet mee.
 
Covid-19: U moet kunnen voldoen aan de actuele eisen die de overheid stelt.