Hello Festival Emmen

Aantal dagen: 4

Begindatum reis: 7 juni 2024

Einddatum reis: 10 juni 2024

hello-festival-emmen-2

Hello Festival

Het Hello Festival in Emmen is super leuk! 🎉 Kom en ontdek de magie van muziek, kunst en lekker eten. Dans op je favoriete muziek, maak plezier en nieuwe vrienden. Het Hello Festival laat zien dat een simpele "hello" veel bijzonders kan brengen. Mis het niet! 👋✨
Een deel van de line-up is inmiddels bekend, wij zijn blij te kunnen melden dat je o.a. kunt gaan genieten van de muziek van Roberto Jacketti en de Scooters, Nederpop Allstars, Acda en de Munnik, Di-rect, Froukje, Donnie, Helmut Lotti goes Metal en de Daredevils en veel meer.
# We proberen hier z.s.m. de volledige line-up te plaatsen, maar je kunt ook de line-up bekijken op de website van het Hello festival.

Parc Sandur

We logeren dit weekend in een fijne 8-persoons premium cottage op Parc Sandur. Parc Sandur ligt op 1.5km lopen van het festivalterrein, je kunt dus gemakkelijk zelf heen en weer lopen. En ook in je cottage zul je kunnen genieten van de muziek ;-)
Je cottage beschikt over een gezellige woonkamer met TV en openslaande deuren naar het terras, 4 slaapkamers met eenpersoonsbedden, 2 badkamers (1 slaapkamer en badkamer liggen op de begane grond), apart toilet op de begane grond, een compleet ingerichte keuken en een terras aan het water.
Bij aankomst in de cottage staan de eerste boodschappen voor je klaar (denk aan toiletpapier, koffie, fles frisdrank, afwasmiddel etc.). Overige boodschappen kun je kopen in de supermarkt in het centrale gebouw van het park.
Maaltijden kun je zelf koken, maar ook gebruiken in de restaurant op het park en natuurlijk op het festivalterrein.

Grote-rietplas-Emmen-zicht-op-Parc-Sandur
Hello-festival-terrein
 

Programma

Je komt op 7 juni op eigen gelegenheid naar Parc Sandur in Emmen om je te installeren in je cottage.

Op zaterdag 8 juni om 12.00 uur begint het feest, je loopt vanaf Parc Sandur naar het festivalterrein en gaat je de rest van de dag helemaal overgeven aan dit geweldige festival. Om 01.00 in de nacht (9 juni) sluit het festivalterrein en loop je terug naar je cottage (of je bestelt een taxi)

Zondag 9 juni kun je lekker uitslapen en de rest van de dag is ter vrije besteding. Afhankelijk van hoe je je voelt wil je misschien lekker gaan zwemmen in het zwembad van Parc Sandur of zit je met je zonnebril op op je eigen terras aan het water met een glaasje water.

Maandag 10 juni gaat iedereen naar huis, om 10.00 uur ga je uitchecken en als je wilt kun je nog de hele dag van de faciliteiten van het park gebruik maken.

hello-festival-emmen

Prijsinformatie

Reisprijs: â‚¬ 279,- p.p.
 
Begeleiding via Twin Travel: â‚¬ 149,-
 
Toeslag eenpersoonskamer: Er zijn alleen tweepersoons slaapkamers met aparte bedden.
 
Beschikbaarheid: 8 plekken. (4 gasten en 4 begeleiders).
 
Minimale deelname: geen minimum, maximaal 8 reizigers.
 
Te boeken tot: Zolang er beschikbaarheid is.
 
Inclusief: Verblijf in een 8-persoons Premium cottage bij Parc Sandur, festivaltickets, eerste boodschappen in de cottage, keukendoekenpakket, toeristenbelasting.
 
Exclusief: Maaltijden, drankjes, consumpties, fotoboek, reis- en annuleringsverzekering, bijdrage GGTO (€ 9,- p.p.), reserveringskosten (€ 35).
 
Reisdocument: Geldig ID-bewijs.
 
Opstapplaatsen: Parc Sandur in Emmen.
 
Belangrijke informatie: 
- Hulphonden kunnen niet mee.
 
Reisbegeleiders
Prijs voor begeleider Twin-Travel: € 129,- p.p.