Fietsvakantie Twente

Aantal dagen: 8

Begindatum reis: 17 juni 2024

Einddatum reis: 24 juni 2024

mossems-lattrop-vz-zorgvakanties

Fietsvakantie Twente

Welkom in Twente: een regio vol natuurlijke schoonheid, culturele schatten en warme gastvrijheid. Twente staat bekend om zijn uitgestrekte landschappen, charmante dorpjes en historische steden. Maar wat deze regio echt bijzonder maakt, is de uitstekende mogelijkheden om te fietsen. Of je nu houdt van fietsen door de natuur, de stad met tussendoor culturele uitstapjes of ontspannen bij het heerlijk rustig gelegen hotel, Twente biedt voor ieder wat wils.

Hotel Mössems

Hotel Mössems is een sfeervol toevluchtsoord in het hart van Twente. Gelegen te midden van weelderige natuur en historische charme, biedt het kleinschalige hotel comfortabele accommodaties en warme gastvrijheid. De kamers zijn vernoemd naar de gewassen die in de omgeving groeien, zo is er de Roggekamer, de Gerstkamer en de Haverkamer. Met moderne voorzieningen en een vleugje lokale authenticiteit, belooft Hotel Mossems een onvergetelijk verblijf voor elke gast.

Hotel Mössems beschikt over 5 kamers voor twee personen, waarvan twee op de bovenverdieping voor de begeleiding. Eén kamer heeft een vide waar we ook een bed kunnen zetten, ideaal voor als je bijvoorbeeld met een eigen begeleider reist. Tijdens deze vakantie is het hele hotel voor ons, er zijn geen andere gasten, het is een echte VIP-vakantie voor een select groepje. Je kamer is modern ingericht, sommige kamers hebben verstelbare bedden en ze hebben allen een eigen terras. De badkamer is volledig gelijkvloers en heeft handgrepen.

Hotel-mossems-twente-vz-zorgvakanties
badkamer-mossems-twente-vz-zorgvakanties
 

Programma

We hebben voor deze week geen vast programma, je kiest samen met je begeleiders de mooiste routes uit om te fietsen en tussendoor is er voldoende tijd om een museum te bezoeken of een terrasje te pakken. Dit is een echte relax-fietsvakantie.

Natura Docet in Denekamp; Op een dag in deze week bezoeken we het natuurhistorisch museum Natura Docet, een gids gaat je alles vertellen over dieren, planeten en en fossielen.

Prijsinformatie

Reisprijs: € 499,- p.p.
 
Begeleiding via Twin Travel: € 299,-
 
Toeslag eenpersoonskamer: € 175,- (max 1x beschikbaar). Eventueel kan de kamer met de vide als semi-eenpersoonskamer met gedeelde badkamer gebruikt worden.
 
Beschikbaarheid: VOLGEBOEKT VOOR GASTEN, NOG 4 BEGELEIDERS NODIG
 
Minimale deelname: 4 reizigers.
 
Te boeken tot: 15 april 2024.
 
Inclusief: Verblijf in een tweepersoonskamer bij hotel Mössems o.b.v. half pension, entree Museum Natura Docet incl. rondleiding met gids.
 
Exclusief: Overige maaltijden, drankjes en consumpties, toeristenbelasting (€ 4,- p.p.p.n.), overige excursies, huur tandem, fotoboek, reis- en annuleringsverzekering, bijdrage GGTO (€ 9,- p.p.), reserveringskosten (€ 35).
 
Reisdocument: Geldig ID-bewijs.
 
Opstapplaatsen: Hotel Mössems in Denekamp.
 
Belangrijke informatie: 
- Hulphonden kunnen niet mee.
- Deze reis is geschikt voor reizigers die naast fietsen ook een museum willen bezoeken of even willen ontspannen.
- Op aanvraag kunnen we een duo-fiets regelen voor als fietsen op een tandem niet zo goed (meer) gaat.
- Fietstassen voor de tandems zijn inbegrepen.
- Heb je een museumjaarkaart dan krijg je € 9.50 korting, mits je dat bij de reservering aangeeft. Kortingen kunnen niet achteraf verwerkt worden.

Huurprijzen fietsen (prijzen 2023)
* Tandem met 7 versnellingen € 25 per dag.
* Elektrische tandem € 40 per dag.
* Duofiets € 60,- per dag.
 
Reisbegeleiders
Prijs voor begeleider Twin-Travel: € 199,-
Als je met de auto reist en je kunt iemand meenemen, wil je dat dan doorgeven?