Cirqulinair Groningen

Aantal dagen: 2

Begindatum reis: 2 maart 2024

Einddatum reis: 3 maart 2024

cirquinlair-groningen

Cirqulinair Groningen

Ontdek de charme van Groningen, een levendige stad, waar historie en moderniteit hand in hand gaan. Wandel langs de schilderachtige grachten, bewonder de eeuwenoude architectuur en geniet van de gezellige sfeer op de Grote Markt. Beklim het Forum voor een fenomenaal uitzicht of breng een bezoek aan het beroemde Groninger Museum, waar kunst en design samenkomen.

Accommodatie

We logeren in een nader te bepalen hotel in het centrum van Groningen.

Programma

2 maart: We verzamelen rond het middaguur op het station Groningen CS en gaan naar ons hotel om in te checken en onze koffers weg te brengen. Als we ingecheckt zijn lopen we de stad in, Groningen bruist en er is altijd iets te doen, je zult zeker genieten van de levendigheid van deze prachtige oude stad. Aan het eind van de middag is het tijd om je mooiste kleding aan te trekken en te vertrekken naar de Loods voor de magische voorstelling Cirqulinair. Na de voorstelling reizen we met het OV terug naar ons hotel.

3 maart: Na het ontbijt checken we uit bij het hotel, maar we laten onze koffer nog even achter. Vandaag kun je in Groningen nog een museum bezoeken, het Forum beklimmen of we kunnen een stadsgids regelen voor een stadwandeling waarbij je de unieke plekjes van Groningen gaat ontdekken (niet inbegrepen). Aan het eind van de middag haal je je koffer op bij het hotel en reis je op eigen gelegenheid naar huis.

Wil je geen overnachting en liever alleen de voorstelling bezoeken? Kijk dan bij de dagtochten.

cirquinilair-scene-piano

Prijsinformatie

Reisprijs: € 219,- p.p.
 
Begeleiding via Twin Travel: € 119,-.
 
Toeslag eenpersoonskamer: € 25,-.
 
Beschikbaarheid: op aanvraag en zolang er kaarten voor de voorstelling zijn.
 
Minimale deelname: 6 reizigers.
 
Inclusief: 1 nacht in een tweepersoonskamer bij een hotel in het centrum van Groningen o.b.v. logies en ontbijt, Voorstelling Cirqulinair incl. diner, live audio descriptie, meet & feel inleiding, kennismaking met artiesten aan tafel.
 
Exclusief: Overige maaltijden, drankjes en consumpties, toeristenbelasting, fotoboek, reis- en annuleringsverzekering, bijdrage GGTO (€ 9,- p.p.), reserveringskosten (€ 35).
 
Reisdocument: Geldig ID-bewijs.
 
Opstapplaatsen: Groningen CS.
 
Belangrijke informatie: 
- Hulphonden op aanvraag.
- Dieet en vegetarische maaltijd bij de boeking doorgeven.
 
Reisbegeleiders
Prijs voor begeleider Twin-Travel: € 99,-.