Bedevaartsoord Kevelaer

Aantal dagen: 6

Begindatum reis: 13 juli 2024

Einddatum reis: 18 juli 2024

xanten-dom-vz-zorgvakanties

Bedevaartsoord Kevelaer

Welkom in Kevelaer, het grootste Maria-bedevaartsoord van Noordwest Europa, dat ook toegankelijk is voor rolstoelgebruikers! Gelegen in het schilderachtige Duitse landschap, biedt Kevelaer een sfeervolle mix van spirituele beleving en historische pracht.

Verken het hart van Kevelaer, de Gnadenkapelle, waar het heiligdom van Onze-Lieve-Vrouw van Kevelaer staat. Je kunt moeiteloos de kapel betreden en genieten van de serene sfeer, omringd door kaarsen en devotie. Bewonder het prachtige genadebeeld van de Maagd Maria, dat gelovigen al eeuwenlang inspireert. Kevelaer is een perfecte bestemming voor een spirituele reis die toegankelijk is voor iedereen.

Hotel Klostergarten

Hotel Klostergarten, een oase van comfort en toegankelijkheid in het hart van Kevelaer. Dit vriendelijke hotel biedt niet alleen een warm welkom, maar ook moderne voorzieningen die ervoor zorgen dat elke gast, ongeacht mobiliteitsniveau, een aangenaam verblijf heeft. Geniet van de serene sfeer van de kloostertuin en ervaar het gemak van alle faciliteiten, waardoor jouw verblijf in Kevelaer zowel ontspannend als moeiteloos wordt. Hotel Klostergarten: waar gastvrijheid en toegankelijkheid samenkomen.

Je ruime kamer heeft een eigen badkamer met toilet, TV, WiFi en de mogelijkheid om koffie of thee te maken.

hotelzimmerkevelaer
HotelKlostergarten
badkamer-hotel-klostergarten
 

Programma

Zoals al genoemd is Kevelaer een bedevaartsoord, dus gaan we zeker kerken bezichtigen en Maria eren. Daarnaast is ook de omgeving van Kevelaar prachtig, we kunnen bijvoorbeeld de SoleGarten St. Jacob bezoeken voor een zuiverende en spirituele ervaring. We kunnen de Dom in Xanten  bezichtigen, Schloss Moyland bezoeken waar tegenwoordig een museum gevestigd is met steeds wisselende tentoonstellingen. We kunnen vanuit Emmerich een rondvaart maken, kortom eigenlijk hebben we te weinig tijd om alles te ontdekken in dit gebied, we moeten nog een keer terugkomen.

schloss-moyland-vz-zorgvakanties

Prijsinformatie

Reisprijs: € 599,- p.p.
 
Begeleiding via Twin Travel: € 399,-
 
Toeslag eenpersoonskamer: € 125,-.
 
Beschikbaarheid: GEANNULEERD
 
Minimale deelname: 4 reizigers.
 
Te boeken tot: 1 maart 2024.
 
Inclusief: Verblijf in een tweepersoonskamer bij hotel Klostergarten o.b.v. logies/ontbijt, de gehele periode vervoer per luxe minibus, 1 excursie incl. entree.
 
Exclusief: Overige maaltijden, drankjes en consumpties, toeristenbelasting, overige entreegelden, fotoboek, reis- en annuleringsverzekering, bijdrage GGTO (€ 9,- p.p.), bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2.50), reserveringskosten (€ 35).
 
Reisdocument: Paspoort of ID-kaart.
 
Opstapplaatsen:
- Hotel van der Valk Nijmegen-Lent (naast station Nijmegen-Lent).
- Hotel Klostergarten in Kevelaer.
 
Belangrijke informatie: 
- Hulphonden zijn welkom (max. 1).
- In het hotel werken mensen met een beperking.
- Het hotel biedt geen lunch/diner mogelijkheid.
 
Reisbegeleiders
Prijs voor begeleider Twin-Travel: € 299,-.
We zoeken minimaal één begeleider die ook in onze minibus (verhoogde Mercedes Sprinter) wil/kan rijden.