Wadloopweekend

Aantal dagen: 3

Begindatum reis: 4 oktober 2024

Einddatum reis: 6 oktober 2024

wadlopen-pieterburen-kontiki-reizen

Wadloopweekend

Welkom op een onvergetelijk weekend vol avontuur en natuurlijke schoonheid! We nemen je mee naar een unieke plek waar land en zee samenkomen: de magische wereld van het wadlopen. Wadlopen is een spannend avontuur waarbij je wandelt op de bodem van de zee tijdens eb. Voel de zachte modder onder je voeten en laat de verfrissende zeelucht je zintuigen prikkelen. De ervaren gids zorgt ervoor dat je veilig en plezierig kunt genieten van dit unieke natuurverschijnsel.

Hotel Waddengenot

Helemaal in het noordelijkste puntje van Nederland vind je Hotel Waddengenot in Pieterburen. De naam van het hotel zegt het al, het ligt heel dicht bij de Waddenzee en naast het zeehondencentrum Pieterburen.
Je kamer heeft twee losse boxspring bedden, een badkamer met douche of bad, gratis WIFI en de mogelijkheid om koffie of thee te zetten.

zeehonden-wad-kontiki-reizen
krab-waddenzee-kontiki-reizen
 

Programma

Dag 1. Aankomst in Pieterburen.
Vandaag begint je wadloopavontuur. Als we in de middag aankomen in Pieterburen kunnen we nog even het dorpje verkennen voordat we gaan genieten van een heerlijk diner in Lauwersoog.

Dag 2. Wadlooptocht.
Na een heerlijk ontbijt kunnen we naar het zeehondencentrum Pieterburen wandelen en ons uitgebreid laten voorlichten over de activiteiten van het zeehondencentrum.. Na de lunch is er even vrije tijd voordat we onze wadloopkleren aandoen, we gaan op pad naar het wad. Om 17.00 uur begint onze wadlooptocht o.l.v. een ervaren gids, we wandelen alleen met ons eigen groepje en zijn rond 19.30 uur weer in het hotel. Na het wadlopen wil je vast graag even douchen voordat we aan het diner gaan.

Dag 3. Naar huis.
Wat was het leuk en wat hebben we zere benen van deze fantastische ervaring.

wadlopen-schoenen-kontiki-Reizen

Prijsinformatie

Reisprijs: € 299,- p.p.
 
Begeleiding via Twin Travel: € 149,-
 
Toeslag eenpersoonskamer: € 50,-
 
Beschikbaarheid: 3x eenpersoonskamer en 3x tweepersoonskamer.
 
Te boeken tot: 15 augustus 2024
 
Inclusief: Verblijf in een tweepersoonskamer bij hotel Waddengenot o.b.v. half pension, 1x koffie/thee met appelgebak, vervoer per minibus, wadlooptocht met eigen gids, entree zeehondencentrum Pieterburen.
 
Exclusief: Overige maaltijden, drankjes, consumpties, reis- en annuleringsverzekering, bijdrage GGTO (€ 9,- p.p.), reserveringskosten (€ 35).
 
Reisdocument: Geldig ID-bewijs.
 
Opstapplaatsen: Hotel vd Valk Nijmegen-lent, Hotel de Cantharel ApeldoornStation Zwolle, Station Assen.
 
Belangrijke informatie: 
- Je moet in een goede conditie zijn en goed kunnen lopen.
- Voor het wadlopen heb je goed passende schoenen nodig, die vies mogen worden. Aanbevolen zijn hoge gympen die om je enkels sluiten. (geen laarzen).
- Tijdens het wadlopen is aansluitende kleding handig die vies mag worden, bijv. een legging.
- Hulphonden kunnen niet mee.

Reisbegeleiders
- Prijs voor begeleider Twin-Travel: € 149,-
- We zoeken voor deze vakantie minimaal één begeleider die ook in onze verhoogde minibus (Mercedes Sprinter) wil/kan rijden.