Relaxvakantie Turkije

Aantal dagen: 8

Begindatum reis: 28 september 2024

Einddatum reis: 5 oktober 2024

Side-theater-archelogie-twin-travel

Reisbeschrijving

Side is een populaire badplaats aan de Turkse Rivièra. Samen met plaatsen zoals Antalya, Alanya, Kemer en Belek maakt Side de Turkse kust aantrekkelijk voor toeristen. Veel toeristen komen voor zon, zee en strand, maar de Turkse kust heeft meer te bieden. Side heeft bijvoorbeeld ook een antiek deel waar je nog een aantal archeologische schatten vindt. Daarnaast kun je hier veel watersporten beoefenen zoals Jet-skieën, parasailen en meer...

DSCN2719

Accommodatie

Het aantrekkelijke hotel Villa Side bevindt zich in Kumköy, op ongeveer 200 m van het mooiste zandstrand van Side. De afstand naar de luchthaven is ongeveer 60 km. Het centrum van Side met vele winkel- en amusementsmogelijkheden is ongeveer 5 km van het hotel. Openbaar vervoer, restaurants, bars en pubs bevinden zich direct ter plaatse. Op ongeveer 250 m van het hotelgebouw zijn er discotheken en clubs. Het hotel beschikt over sportfaciliteiten, zwembaden met zonneterras en een waterglijbaan, verder kun je bij het hotel terecht voor verschillende wellness faciliteiten als Hamam, Spa, Stoombad etc. Het hotel biedt een animatieprogramma en live-muziek.

Je kamer beschikt over een tweepersoonsbed of een kingsize bed en heeft airconditioning, kluisje, minibar, WiFi, telefoon, televisie en een eigen badkamer met een föhn.

villa-side-turkije-twin-travel

Programma

Dag 1. Aankomst in Turkije.
We verzamelen op de luchthaven van Düsseldorf (D) en vliegen in korte tijd naar Antalya waar onze transfer naar het hotel voor ons klaar staat.

Dag 2 t/m 7. Relaxen.
Tijdens deze vakantie zijn er geen excursies gepland, de vakantie staat in het teken van ontspannen, zwemmen en zonnen. Geniet van het gezellige authentieke havenstadje Side, bezoek de archeologische schatten zoals het oude theater, bezoek een heerlijk geurende Turkse markt en maak een lekkere strandwandeling.

Dag 8. Terug naar huis.
Op de afgesproken tijd staat onze transfer klaar om terug te gaan naar de luchthaven voor de vlucht terug naar Düsseldorf (D)

DSCN2722

Prijsinformatie

Reisprijs: € 1099,- p.p.
 
Begeleiding via Twin Travel: € 599,-
 
Toeslag eenpersoonskamer: € 225,-
 
Beschikbaarheid:  3x tweepersoonskamer voor begeleiders.
 
Minimale deelname: 6 reizigers.
 
Te boeken tot: 1 juni 2024.
 
Inclusief: Verblijf bij Villa Side in een tweepersoonskamer o.b.v. all-inclusive, vluchten vanaf Düsseldorf Int., 20kg ruimbagage, transfer in Turkije.
 
Exclusief: Consumpties die buiten de all-inclusive formule vallen, excursies, fooien, vervoer naar Düsseldorf,  bijdrage GGTO (€ 9,- p.p.), bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2.50), reserveringskosten (€ 35).
 
Reisdocument: Paspoort of ID-kaart (deze moet bij aankomst in Turkije nog minimaal 6 maanden geldig zijn).
 
Opstapplaatsen: Luchthaven Düsseldorf Int.
 
Belangrijke informatie: 
- Geleidehonden zijn niet toegestaan.
- Op verzoek kunnen we een transfer regelen vanaf Weert of Nijmegen naar Düsseldorf, prijs per taxi + € 350,- (max. 7 personen).
- Je paspoort of ID-kaart moet bij aankomst in Turkije nog minimaal 6 maanden geldig zijn.
 
Visum: Als u korter dan 30 dagen in Turkije blijft dan hoeft u geen visum aan te vragen.

Aanbevolen vaccinaties:
- DTP (Difterie, Tetanus en Polio).
- Hepatitus A (besmettelijke geelzucht).
Meer informatie over reisvaccinaties vindt je op de website van de GGD.
 
Reisbegeleider:
- Prijs voor begeleider van Twin-Travel: € 499,-
- Reis je met eigen auto naar de luchthaven, dan boeken we graag de parkeerplaats voor je.