Web Analytics Made Easy - Statcounter

Relaxte Kerst op Tenerife

Aantal dagen: 8

Begindatum reis: 19-12-2023

Einddatum reis: 26-12-2023

promenade-4616271920

Reisbeschrijving

Tenerife, het grootste en meest zuidelijke eiland van de Canarische eilanden. Tenerife is het eiland van de zon en de zee, maar ook van de bekende vulkaan 'El Teide', de nationale trots van Tenerife. Vooral het zuiden van het eiland staat bekend als zonbestemming en is erg toeristisch, maar ook het veel groenere noorden is zeker een bezoek waard. De Canarische Eilanden kennen een subtropisch klimaat en dat maakt ze zeer geschikt als zonnige winterbestemming. 

In de hoofdstad Santa Cruz de Tenerife kunt u zich verlustigen aan interessante bezienswaardigheden, schitterende architectuur, fantastische winkelmogelijkheden en ontelbaar veel verrukkelijke restaurants. De haven is de toegangspoort tot het vasteland van Spanje en een tussenstop voor cruiseschepen die naar het Caribisch gebied reizen. Historisch gezien is de haven van Santa Cruz de Tenerife één van de belangrijkste havens in de Atlantische Oceaan.

20160609142124

Accommodatie

U verblijft in Kurhotel Marysol op de zuidwest punt van dit heerlijke zonnige eiland. Dit, in Spaanse stijl gebouwde, hotel beschikt over liften en de weinige trappen die er bestaan kunnen via de loophellingen omzeild worden. Het hotelcomplex, welke trapsgewijs om de centraal gelegen zwembadzone gebouwd is, bevindt zich ongeveer 600 meter van de 8 km lange zee-promenade. 

Het hotel beschikt over 2 grote zwembaden, en een kleiner therapie bad, die zeer geliefd zijn bij de gasten. Het, gedurende het hele jaar, tot 32ª C verwarmde zwembad is voorzien van jacuzzi's, massagejets, whirlpool, waterval en nekdouches. Het 2e grote zwembad heeft een watertemperatuur van ca. 20ºC-25ºC en is meer gericht op sportieve zwemmers. Beide grote zwembaden beschikken over een lift en trap met handrails om de toegang voor gasten met een beperking te vergemakkelijken. 

U verblijft in een comfortabele studio, voorzien van een ruime badkamer met roll-in douche, föhn en toilet, kitchenette, TV en balkon. WiFi is gratis in het hotel voor 1 device per gast en een kluisje kunt u tegen betaling huren.

Kurhotel Marsol, zicht op de witte muren van de kamers en balkons

Programma

We gaan in de relaxstand deze vakantie, even uitloggen bij de Nederlandse winter. Op kerstavond gaat u genieten van een heerlijk kerstdiner en in het hotel is (bijna) elke avond entertainment georganiseerd. Helemaal niks van Tenerife zien kan natuurlijk eigenlijk niet en daarom organiseren we één excursie tijdens deze week.

Tenerife-golf

Prijsinformatie

Reisprijs: € 1,999,- p.p.
 
Begeleiding Twin Travel: € 1.099,- p.p.
 
Toeslag eenpersoonskamer: geen toeslag.
 
Beschikbaarheid: VOLGEBOEKT.
 
Boeken tot: 19 september 2023.
 
Inclusief: Verblijf in een studio of appartement bij Kurhotel Marysol o.b.v. half pension, kerstdiner, airporttransfer op Tenerife, vluchten, 1 excursie, fotoboek.
 
Exclusief: Overige maaltijden, drankjes, consumpties, fooien, reis- en annuleringsverzekering, bijdrage GGTO (€ 7.50 p.p.)(vanaf 1 juli 2023 € 9,- p.p.), bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2.50), reserveringskosten (€ 35,-).
 
Reisdocument: Paspoort of ID-kaart.
 
Opstapplaatsen: Luchthaven Schiphol.
 
Belangrijke informatie: 
- Hulphonden mogen mee, max. 1.
- Minimale deelname 4 reizigers.
 
Covid-19: U moet kunnen voldoen aan de actuele eisen die de Spaanse overheid stelt.