Web Analytics Made Easy - Statcounter

Relaxvakantie Sardinië

Aantal dagen: 8

Begindatum reis: 11 juni 2023

Einddatum reis: 18 juni 2023

grotten-neptunus-sardinie-twin-travel

Reisbeschrijving

Sardinië is een eiland aan de westkant van Italië, onder Corsica, en hoort bij Italië. Het eiland is zo groot als Nederland en kent een heel aangenaam klimaat. Sardinié is al meerdere keren ingezet voor tv-programma's zoals Ollolai waar Nederlanders een huis konden kopen voor € 1,- dat ze zelf moesten opknappen en verbouwen. en in 2022 is Beau van Erven Doorens op Sardinië met 'Isola di Beau'. Oristano is een prachtige middeleeuwse stad met veel historische architectuur zoals bijvoorbeeld 'De Torre di San Cristoforo' bij het Piazza Roma. In de omgeving is veel te doen voor geschiedenis en cultuur liefhebbers, maar onderschat ook de heerlijke stranden niet.

image00118

Accommodatie

We verblijven in het Horse Country Resort onder de rook van Oristano aan de westkust van Sardinië, direct aan zee. Het hotel bestaat uit drie gebouwen met in het midden een heerlijk zwembad, een klein openlucht theater en een wellness ruimte. Er zijn een bar, pizzeria en buffetrestaurant op het resort. Op loopafstand ligt een hele grote manege waar je kunt paardrijden en waar evenementen georganiseerd worden met paarden zoals een huifkartocht. Het hotel ligt in een dennenbos en door het bos loop je zo naar het strand.
 
Je kamer heeft een eigen badkamer, TV, airconditioning en een föhn.

image00103

Programma

We vliegen op 11 juni van Schiphol naar Olbia op Sardinië, bij aankomst in Olbia staat er een personenbusje klaar om naar het hotel te rijden. Vanuit Olbia is het een rit van ongeveer 2 uur naar ons hotel aan de westkust van Sardinië.
We hebben voor deze vakantie geen excursieprogramma samengesteld, je bepaalt met je begeleider en andere gasten de activiteiten. In de omgeving is veel te zien en te doen, maar op het resort en het strand is het ook goed toeven. Er is de hele week een busje ter beschikking voor uitstapjes.

Bezoek bijvoorbeeld:
Historisch Oristano.
Tharros (geologische plek).
Kleurrijk Bosa.
Dolfijnen spotten.
Parco Aymerich.
Grotten van Neptunus.

image00033

Prijsinformatie

Reisprijs: € 1599,- p.p.
 
Begeleiding Twin Travel: € 899,- 
 
Toeslag eenpersoonskamer: € 195,-
 
Beschikbaarheid: GEEN BESCHIKBAARHEID
 
Inclusief: Verblijf o.b.v. half pension bij Horse Country Resort, vluchten, huurauto, fotoboek.
 
Exclusief: Overige maaltijden en consumpties, excursies, reis- en annuleringsverzekering, bijdrage GGTO (€ 7.50 p.p.), bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2.50), reserveringskosten (€ 35).
 
Reisdocument: Geldig paspoort of ID-kaart.
 
Opstapplaatsen: Schiphol.
 
Belangrijke informatie: 
- Geleidehonden kunnen niet mee.
- Minimale deelname: 10 reizigers.
 
Vaccinaties: U moet kunnen voldoen aan de actuele eisen die de overheid stelt.