Web Analytics Made Easy - Statcounter

Survivalweekend Ardennen

Aantal dagen: 3

Begindatum reis: 30 juni 2023

Einddatum reis: 2 juli 2023

tokkelbaan-begeleide-reis-kontiki-reizen

Reisbeschrijving

Een survivalweekend is echt superleuk en heel actief. Weet jij wat het inhoud? Bij een Survivalweekend ben je vooral buiten heel actief. Je 'werkt' in een groep en doet allerlei leuke actieve dingen. Denk bijvoorbeeld aan abseilen, klimmen, kanoën, vlot bouwen enz enz. 

begeleide-reis-survival-kontiki-reizen

Accommodatie

We logeren in een tipi-tent op buitenterrein Hampteau, de tenten zijn voorzien van bedframes en matrassen. Je kampeert met 4 personen in een tent, buiten staan een tafel en banken om op te zitten. De sanitair gebouwen zijn vlakbij, hier is ook stroom om bijvoorbeeld je telefoon op te laden. We gaan echt kamperen en dat betekent dat je veel zelf moet meenemen, denk aan slaapzak, hoeslaken, kussen, bord, mok, bestek en ander kampeermateriaal. Er is geen stroom of koelkast in de tent.

tenten-outhe-survival-kontiki-reizen

Programma

Dag 1. Aankomst op buitenterrein Hampteau

Als we aankomen op het terrein gaan we installeren en zorgen voor een lekkere voedzame maaltijd. Na de maaltijd gaan we op pad voor een uitdagende GPS Achouffe wandeling (max. 6km) in het donker. Je krijgt een GPS om de aanwijzingen te zoeken en als je de aanwijzingen goed hebt kun je aan het eind de code kraken. Je beloning is een heerlijk Achouffe biertje met natuurlijk het unieke glas. Kun jij de weg vinden?

Dag 2. Highrope parcours en Kanoën

Hopelijk heb je heerlijk geslapen en ben je goed uitgerust voor een dag vol activiteiten. Nadat we samen hebben ontbeten en lunchpakketjes hebben gemaakt gaan we op weg naar het HighRope Parcours, het parcours heeft verschillende klimroutes in en tussen de bomen op ongeveer 6-8 meter hoogte. Na de lunch gaan we kanoën in tweepersoons kano's, op de Ourthe. We maken een mooie tocht van ongeveer 9 km en daar doe je max. 2 uur over....als je niet omslaat natuurlijk :-) Als we terug komen van de activiteiten gaan we bbq-en en nagenieten bij een mooi kampvuur.

Dag 3. Fred Flintstone gaat boogschieten

Na het ontbijt gaan we een Flintstone Auto bouwen. Met een groepje van minimaal 4 personen ga je met behulp van balken, touwen en tonnen proberen om een Flintstone auto te bouwen en uiteraard moet deze echt kunnen rijden. Heeft jullie team de juiste skills om de auto als eerste klaar te hebben? Als alle auto's rijden gaan we als afsluiter boogschieten. In plaats van een schietschijf schieten wij op ballonnen zodat je kunt horen als je raak geschoten hebt. Uiteraard moet je maatje je wel goed helpen richten. Als iedereen zijn pijlen verschoten heeft pakken we de bus weer in en rijden we terug naar Nederland waar iedereen bij zijn of haar opstapplaats wordt afgezet.

boogschieten-begeleide-vakantie-kontiki-reizen

Prijsinformatie

Reisprijs: € 599
 
Begeleiding Twin Travel: € 299
 
Toeslag eenpersoonskamer: niet mogelijk, we slapen in 4 persoons tipi-tenten
 
Beschikbaarheid: GEEN BESCHIKBAARHEID
 
Inclusief: Vervoer per bus naar en in de Ardennen via de opstapplaatsen, verblijf in een tipitent, ontbijt op zaterdag en zondag, lunch op zaterdag, bbq op zaterdagavond, alle genoemde activiteiten, gebruik materiaal, gebruik warme douche, instructie en begeleiding van een professionele buitensportinstructeur.
 
Exclusief: Overige maaltijden, drankjes, bedlinnen, handdoeken, overige kampeerspullen, bijdrage GGTO (€ 7,50 p.p.), bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50), reserveringskosten (€ 35,-).
 
Reisdocument: Paspoort of ID-kaart
 
Opstapplaatsen: Buitenpost, Drachten, Meppel, Zwolle, Nijmegen, Eindhoven, Maastricht
 
Belangrijke informatie: 
Let op dat je reisverzekering dekking biedt voor buitensport activiteiten
* Het diner op vrijdagavond moeten we zelf verzorgen, er is gelegenheid om bijvoorbeeld een grote pan pasta te koken, boodschappen moeten we dan zelf meenemen
* We maken van dit weekend géén fotoboek
* Eventueel kun je een slaapzak lenen van Twin-Travel (2 beschikbaar)
 
Covid-19: Je moet kunnen voldoen aan de actuele eisen m.b.t. vaccinaties en overige maatregelen
 
Minimale deelname: 10 reizigers