Web Analytics Made Easy - Statcounter

Philips Museum

Datum: 13 september 2023

Locatie: Eindhoven

gloeilamp-twin-travel

Beschrijving dagtocht

Midden in Eindhoven staat de oude Philipsfabriek waar Gerard Philips in 1891 zijn allereerste gloeilampen produceerde. Tegenwoordig is hier het prachtige Philips museum gevestigd dat het verhaal vertelt over het bedrijf dat zo belangrijk is geweest voor Nederland.

Programma

We verzamelen rond 11.00 uur op het centraal station in Eindhoven, vanaf het station wandelen we samen in ongeveer 10 minuten naar het Philips Museum (700m). In het Museum krijg je een audiotour en we hebben een rondleiding met een enthousiaste en ervaren gids voor je geboekt. Na de rondleiding kun je rustig blijven in het museum en met je audiotour de stukken nogmaals bekijken of je gaat het gezellige Eindhoven in.
In het museum is een horecagelegenheid voor een hapje en een drankje, maar je kunt na je bezoek aan het museum ook de gezellige stad Eindhoven inlopen en een terrasje pakken.

Optioneel is er de mogelijkheid om een buitenrondleiding te boeken die vertelt over het industriële erfgoed van Philips rondom het museum in Eindhoven. Deze rondleiding kost € 30 voor een maximale groepsgrootte van 8 personen. Graag bij de boeking aangeven of je hier belangstelling voor hebt.

antieke-radio-philips-twin-travel

Prijsinformatie

Prijs: € 29,-
 
Begeleiding Twin Travel: € 16,50
 
Inclusief: Entree Philips Museum, rondleiding door ervaren gids, audiotour.
 
Exclusief: Vervoer naar en van Eindhoven, consumpties, buitenrondleiding.
 
Startpunt: Centraal station Eindhoven.
 
Belangrijke informatie: 
- Maximale groepsgrootte: 12 deelnemers.
- Geleidehonden zijn toegestaan, max. 1 per groep.