Web Analytics Made Easy - Statcounter

Musical Grease met Live Audiodescriptie

Datum: 26 mei 2023; 20.00 uur

Locatie: Atlas Theater Emmen

Grease---Visual-zonder-tekst-liggend-c-Rechtenvrij

Grease

Het verhaal van Grease kent eigenlijk iedereen, het was een van de langstlopende musicals op Broadway en werd in Nederland bekend door de beroemde film die 45 jaar geleden zeer succesvol de bioscopen veroverde. De Musical is opgefrist en komt met hernieuwde energie naar de Nederlandse theaters, een feest van herkenning voor liefhebbers van de film.

Grease vertelt het verhaal van twee tieners, Danny en Sandy, die tijdens een vakantie een vakantieliefde beleven, na de vakantie komen ze elkaar onverwacht weer tegen op de highschool Rydell High. Danny blijkt in het gezelschap van zijn vrienden wat stoerder dan hij leek op het romantische strand en Sandy is misschien wat al te braaf. De Pink ladies nemen Sandy onder hun hoede en alle hoop is gevestigd op een danswedstrijd die de twee geliefden weer samen moet brengen. Gaat dat lukken en vinden ze elkaar opnieuw?

Programma

De musical wordt uitgevoerd in het Atlas Theater in Emmen en 'Komt het Zien' voorziet de voorstelling van live audiodescriptie. Hiervoor komt u ongeveer 1.5 uur voordat de voorstelling begint naar het theater.

We verzamelen op het station in Emmen en van daaruit gaan we samen naar het levendige Raadhuisplein waar we gaan genieten van een heerlijk 2-gangen diner in een van de restaurants rondom het plein. Het Atlas Theater ligt ook aan het Raadhuisplein dus na het diner lopen we gezamenlijk in 3 minuten naar het theater voor de meet & feel inleiding van 'Komt het Zien'. Na de inleiding staat er in het theater een heerlijk kopje koffie/thee voor u klaar met iets lekkers waarna we plaats nemen in de zaal voor een avond muziek, romantiek, dans en spektakel. In de pauze staat er een drankje en een hapje voor u klaar.

Als de voorstelling is afgelopen begeven we ons weer gezamenlijk naar het station voor de reis naar huis.

musical-grease-twin-travel

Prijsinformatie

Reisprijs: € 125
 
Begeleiding Twin Travel: € 62.50
 
Inclusief: Musical Grease in het Atlas Theater, 2-gangen diner, koffie met iets lekkers, pauzedrankje en hapje
 
Exclusief: Drankjes, vervoer naar Emmen
 
Opstapplaatsen: Station Emmen, Atlas Theater
 
Belangrijke informatie: 
Als er behoefte aan is kunnen wij het vervoer verzorgen tussen het station en het Atlas Theater
* Wilt u na de musical liever blijven overnachten in Emmen dan kunnen wij voor u een hotelovernachting boeken bij het Fletcher by Zoo hotel tegenover het Atlas Theater (niet inbegrepen)
 
Covid-19: U moet kunnen voldoen aan de actuele eisen van de overheid