IJsbeelden Festival Zwolle

Zaterdag 4 maart 2023

fantasy-4378371960720

Reisbeschrijving

Tijdens deze dagtocht gaan we naar de IJsbeelden Festival in Zwolle. In een grote vrieshal in de IJsselhallen wordt 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw op unieke wijze omgetoverd in prachtige beelden. Zij vertalen het thema “WHAT A WONDERFUL WORLD” in een magische wereld van sneeuw- en ijssculpturen tot wel 6 meter hoog. Het Nederlands IJsbeelden Festival is een uniek winter-evenement voor jong en oud! 

Datum: Zaterdag 4 maart 2023

Tijd: 09.30 uur

Locatie: IJsselhallen Zwolle

ice-sculptures-1924527960720

Programma

We verzamelen op station Zwolle aan de centrumzijde en vanaf het station lopen we, in ongeveer 20 minuten, samen richting de IJsselhallen waar het festival plaatsvindt. We hebben voor het laatste weekend van het festival gekozen, omdat we dan de ijssculpturen ook mogen aanraken en voelen. Tussen het voelen en rondlopen door gaan we genieten van een lekker warm drankje en wat lekkers. Dit is in het restaurant in de hal te vinden. 

Na de ijssculpturen gaan we een stadswandeling maken aan de hand van een audiotour die speciaal is ontworpen voor mensen met een visuele bepeking. Deze is af te spelen op je eigen telefoon, zodat iedereen de tour via zijn eigen telefoon kan volgen. We lopen tijdens de tour langs de bijzondere historische plekken die Zwolle te bieden heeft. 

Vervolgens is het programma vrij voor iedereen. Wil je nog even lekker shoppen of dineren in deze leuke stad of de tour nog een keer doen, dan is hier uiteraard nog de mogelijkheid voor. 

snowhotel-2068904960720

Prijsinformatie

Reisprijs: € 45.95
 
Begeleiding Twin Travel: € 19.95
 
Inclusief: Entree ijsbeeldenfestival, warm drankje met lekkers, stadwandeling (audiotour)
 
Exclusief: Reis naar Zwolle, persoonlijke uitgaven, fooien, overige hapjes en drankjes
 
Reisdocument: Geldig ID-kaart
 
Startpunt: Station Zwolle centrumzijde
 
Belangrijke informatie: 
Kleed je warm aan, want het is ijskoud in de hal.
Je mag geen eigen eten en drinken naar binnen meenemen bij het ijsfestival.
Een hulphond mag mee
 
Corona: U moet kunnen voldoen aan de actuele eisen m.b.t. vaccinaties en andere maatregelen die de regering stelt.